دانلود رایگان سوالات آزمون استخدامی شایستگی علوم و صنایع غذایی بخش خصوصی
سوالات شایستگی علوم و صنایع غذایی
شایستگی علوم و صنایع غذایی
رشته علوم و صنایع غذایی به طور عمومی به آشنایی با تکنولوژی مراکز و صنایع تولید مواد غذایی از قبیل لبنیات، غلات، گوشت، روغن، قند، سبزیجات و میوه جات مربوط شده و به دو بخش علوم و صنایع غذایی و علوم و مهندسی صنایع غذایی تقسیم می شود.
محصل این رشته درباره صنایع نگهداری مواد غذایی، تولید، بسته بندی و کنترل کیفی مواد غذایی آموزش دیده و یاد می گیرد که چگونه طی فرآیندهای مشخصی می توان از ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﻣﻮاد ﻏﺬایی اطمینان حاصل کرده و عمر محصولات غذایی مختلف را ضمن حفظ کیفیت و ارزش غذایی آن ها، طولانی تر کرد.
در حالت کلی کارکرد و تاثیر علوم و صنایع غذایی در جامعه شامل موارد زیر می شود:
- ارائه دانش و مهارت لازم برای تجهیز ماشین آلات صنایع غذایی
- ترسیم مراحل تبدیل محصولات دامی و زراعی به فرآورده های غذایی در کارخانجات
- نظارت بر شرایط نگهداری و بسته بندی فرآورده های غذایی
- نظارت بر کنترل کیفیت و رعایت استانداردهای لازم برای نگهداری مواد غذایی
دانلود سوالات شایستگی علوم و صنایع غذایی بخش خصوصی