دانلود رایگان سوالات آزمون استخدامی شایستگی بازرسی جوش بخش خصوصی

 

دانلود رایگان سوالات استخدامی شایستگی بازرسی جوش بخش خصوصی :

 

سوالات شایستگی بازرسی جوش بخش خصوصی

 

 



 

شایستگی بازرسی جوش

 

بازرس جوش یکی از جایگاه های شغلی است که در سال های اخیر اهمیت زیادی پیدا کرده است؛ زیرا برای اطمینان از امنیت قطعات و سازه های مختلف صنعتی و ساختمانی به آن نیاز داریم. این افراد قبل از جوشکاری، در حین جوشکاری و بعد از آن باید همه داده ها را ثبت کرده و با توجه به آزمایش های انجام شده، نتایج پایانی را ارائه دهد.

بازرس جوش یکی از جایگاه های شغلی است که در سال های اخیر اهمیت زیادی پیدا کرده است؛ زیرا برای اطمینان از امنیت قطعات و سازه های مختلف صنعتی و ساختمانی به آن نیاز داریم. این افراد قبل از جوشکاری، در حین جوشکاری و بعد از آن باید همه داده ها را ثبت کرده و با توجه به آزمایش های انجام شده، نتایج پایانی را ارائه دهد.

بازرسی جوش عملیاتی است که برای کنترل قطعات جوش داده شده و کیفیت فرآیندهای جوشکاری مورد استفاده قرار می گیرد.

از مهم ترین دلایل انجام بازرسی جوش می توان به تعیین کیفیت جوش و اتصالات جوشکاری شده، اشاره کرد. این آزمایش ها توسط کدها و استانداردهای تعیین شده، انجام می شود که برای مراحل طراحی، ساخت و اجرا ایجاد شده اند. این استانداردها در هر صنعتی به یک صورت است و با توجه به کاربرد قطعه و محل استفاده از آن باید استانداردهای مرتبط را انتخاب کرد.


بازرس جوش پس از دریافت مدرک خود می تواند به عنوان یک بازرس تأییدشده فعالیت کند و باید مهارت های ذیل را داشته باشد:
- با نقشه های مهندسی و علائم، اصطلاحات و استانداردهای بین المللی آشنا باشد.
- از متالوژی جوش و تجزیه و تحلیل آن ها اطلاعات کافی داشته باشد.
- در شرایط بحرانی بهترین راهکارها را ارائه دهد.
- توانایی کافی برای تدوین پروژه و گزارش کنترل کیفیت را داشته باشد.
- در همه مراحل بازرسی حضور داشته باشد.
- به ارزیابی صلاحیت جوشکاران و اپراتورهای جوشکاری بپردازد.
- دستورالعمل جوشکاری و آماده سازی اتصالات جوش را بررسی کند.
- روش انبار کردن فلز خام و مواد مصرفی در جوش را ارزیابی کند.
- عیب یابی و تفسیر نقشه های جوشکاری را انجام دهد.
- از کیفیت مواد مصرفی در جوش و قطعه مورد نظر برای جوشکاری اطمینان پیدا کند.
- گزارش کامل جوش و آزمایش های انجام شده را تهیه کند.


وظایف بازرس جوش در هر مرحله از یک پروژه جوشکاری متفاوت است؛ اما به طور کلی باید بر درستی انجام روند کار نظارت داشته باشد؛ بنابراین باید از ابتدا تا انتهای کار مراحل فرآیندهای ریز و درشت کار را بررسی کند. به طور مثال یکی از ساده ترین وظایف بازرس این است که قطعات و مواد پایه مصرفی مورد نیاز را بررسی کرده و این کار را تا انتهای پروژه انجام دهد. هم چنین در صورتی که مواد مصرفی مشکلی داشتند، راهکارهای لازم برای حل مشکل را ارائه دهد.

به طور کلی بازرسی جوش مراحلی دارد که بازرسان جوش باید در آن ها حضور داشته باشند. این مراحل بازرسی قبل از جوش، بازرسی در حین جوش و بازرسی بعد از جوش هستند که در ادامه شرح مختصری از هر یک را بیان خواهیم کرد:
* یک بازرس در زمان شروع فرآیند جوشکاری یک قطعه، سازه و یا بدنه فلزی، باید تمام استانداردها و شرایط لازم را در نظر بگیرد.
-مواردی که قبل از شروع فرآیند جوش باید مورد بررسی قرار بگیرند:
1- دهانه ریشه (Root Opening)
2- پشت بند (Backing)
3- زاویه شیار (Groove Angle)
4- ترازبندی اتصال (Joint Alignment)


* حضور بازرس جوش در حین جوشکاری بسیار مهم است؛ زیرا اگر اتفاقی رخ دهد که باعث کاهش کیفیت کار شود، بازرس می تواند تا حدودی از آن جلوگیری کند.
فرآیندهایی که حضور این متخصصان در آن ها باعث بهبود جریان کار می شود:
1- جوشکاری مقاومتی (RW)
2- جوشکاری با استفاده از شعله (OFW)
3- جوشکاری قوس الکتریکی بر روی الکترود پوشش دار (SMAW)
4- جوشکاری قوس الکتریکی بر روی الکترود غیرمصرفی با محافظت گاز (GTAW)
5- جوشکاری قوس الکتریکی بر روی سیم جوش مصرفی در زیر پودر (SAW)
6- جوشکاری قوس الکتریکی بر روی سیم جوش توخالی مصرفی با محافظت گاز (FCAW)
7- جوشکاری قوس الکتریکی بر روی سیم جوش تو پر مصرفی با محافظت گاز (GMAW)


* بعد از این که جوشکاری انجام شد، باید بازرسی اتصالات جوش انجام شود که به دو گروه مخرب و غیر مخرب تقسیم می شوند. در آزمایشاتی که برای یافتن اتصالات مخرب انجام می شود، باید قطعه مورد نظر تخریب شود تا محدوده تحمل تنش آن به دست بیاید؛ اما در آزمایش های غیر مخرب، هیچ آسیبی به قطعه وارد نمی شود.
آزمایش های مختلف پس از جوشکاری عبارتند از:
1- آزمایش مایع نافذ (PT)
2- آزمایش التراسونیک (UT)
3- آزمایش جریان گردابی (ET)
4- بازرسی چشمی (VT)
5- آزمایش ذرات مغناطیسی (MT)
6- آزمایش رادیوگرافی (RT)
 

 


 

دانلود سوالات شایستگی بازرسی جوش بخش خصوصی

 


کلمات کلیدی
فرمت فایلها : پی دی اف - PDF, قابلیت پرینت : دارد ; نوع سوالات : چهار گزینه ای, تعداد سوالات ادوار گذشته : 80 سوال ; تعداد شایستگی های شغلی : 4 شایستگی, پاسخنامه ... دانلود رایگان نمونه سوالات آزمون استخدامی بخش خصوصی دانلود رایگان سوالات عمومی استخدامی بخش خصوصی : خرید سوالات استخدامی دسته بازاریابی و ... دبیر آزمون استخدامی بخش خصوصی اعلام کرد که در بخش سوالات دانشی و علمی ... شایستگی های شغلی مورد ارزیابی هر یک از مشاغل خود را انتخاب کنند. سوالات استخدامی بخش خصوصی، شرکت های صنعتی، تجاری و فناور ... سوالات بازرسی گوشت و بهداشت فراورده های دامی ( ۳۰ عدد ); سوالات مدیریت بهداشت پرورش دام وطیور ... بر اساس شایستگی های عمومی مشترک بین اکثر رشته های شغلی، بسته کامل ششمین آزمون استخدامی بخش خصوصی ویژه شرکت های صنعتی ، تجاری ، فناور و دانش ... شایستگی. های شغلی مورد نظر بخش خصوصی مربوط به آن را به. طور متمرکز بسنجد. ... کت در آزمون استخدام بخش خصوصی کشور به شرح ذیل می ... بازرسی جوش ایران. مشاغل و شایستگی ... انتخاب شایستگی. های شغلی. در آزمون استخدام بخش خصوصی، منظور از. " شایستگی. های شغلی ... های تست غیر مخرب جوش در بازرسی جوش و سایر اجسام.  شما می توانید درخواست های خود را در قسمت نظرات برای ما ارسال کنید. نمونه سوالات تستی مهندسی فناوری بازرسی جوش: برای آمادگی شرکت در آزمون های ...  پس بهتره شما روی موارد اول بیشتر تمرکز کنید در این آزمون هنگام و آپادانا هم تاثیر اصلی همین بخش روانشناسی داشت. پیشنهاد بنده اینه شما روی زبان ...