دانلود رایگان سوالات آزمون استخدامی شایستگی اندروید (android) بخش خصوصی
سوالات شایستگی اندروید (android)
شایستگی اندروید (android)
در اوت ۲۰۰۵، گوگل شرکت اندروید واقع در پالو آلتو، کالیفرنیا را خرید. شرکت کوچک اندروید که توسط اندی رابین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایهگذاری شده بود، در زمینه تولید نرم افزار و برنامههای کاربردی برای تلفنهای همراه فعالیت میکرد. اندی رابین مدیر عامل اجرایی این شرکت پس از پیوستن اندروید به گوگل به سمت قائممقام مدیریت مهندسی این شرکت و مسئول پروژه اندروید در گوگل منصوب شد. تیم اندروید به رهبری رابین فعالیت خود را برای تولید سکوی تلفن همراه مبتنی بر هسته لینوکس آغاز کردند و نتیجه اولیه این پروژه در نشست خبری شرکت گوگل در ۵ نوامبر سال ۲۰۰۷، مطرح کردن اتحادیه گوشی باز بود.
> ویژگیهای اندروید
امکانات و قابلیتهای اصلی سیستم عامل اندروید را میتوان در لیست زیر خلاصه کرد:
- اندروید تمامی تکنولوژیهای اتصال (Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, بلوتوث و وای فای را پشتیبانی میکند
- اندروید از فرمتهای مختلف فایلهای مالتی مدیا مثل MPEG-4, H.264, MP3, AAC, AMR, JPEG, PNG, GIF پشتیبانی میکند
- اندروید برای ارسال پیغامهای متنی یا همان اس ام اس (SMS) از فرمهای SMS, MMS و XMPP پشتیبانی میکند
- مرورگر موجود در اندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس WebKit توسعه یافتهاست
- اندروید برای ذخیره دادهها و مدیریت بانکهای اطلاعاتی سبک از نرمافزار SQLite استفاده میکند
- تمام برنامههای اندروید به زبان جاوا نوشته میشوند. برای اجرای برنامههای جاوایی روی این سیستم عامل، کدهای جاوا به کدهای Dalvik تبدیل میشوند و سپس روی ماشین مجازی جاوایی (Dalvik Virtual Machine) اجرا میشوند
- اندروید از سختافزارهای مختلف همچون GPS و دوربینهای متنوع پشتیبانی میکند
- تصاویر و فایلهای گرافیکی بوسیله OpenGL پردازش میشوند که کیفیت بالاتری خواهند داشت
زبان برنامه نویسی اندروید
زبان اصلی برای توسعه و برنامه نویسی اپلیکیشنهای اندروید که توسط گوگل پشتیبانی می شود، زبان جاوا میباشد. علت انتخاب این زبان از جانب گوگل، قدرتمند بودن آن است. طبق آماری که به تازگی منتشر شد، جاوا برای چندمین بار و به صورت متوالی از سال ۲۰۰۹ به عنوان پرکاربردترین زبان برنامه نویسی دنیا شناخته شده است.
با زبانهایی مانند C ، Basic ، HTML5 هم میتوان اپلیکیشن اندروید ساخت اما به دلایلی استفاده از این زبانها در خصوص اندروید توصیه نمی شود :
گوگل به صورت رسمی از جاوا پشتیبانی کرده و دائما محیط برنامه نویسی مخصوص به خود را بروزرسانی می کند
بیشترین منابع آموزشی، نمونه کدها و کتابخانههای اندروید، مربوط به زبان جاوا است.همچنین با توجه به اینکه اکثر برنامه نویسان اندروید از زبان جاوا استفاده می کنند، در مواقعی که در حین توسعه اپلیکیشن خود به مشکلی برخورد کردید، به سادگی می توانید با جستجو در گوگل و تالارهای گفتگوی فارسی زبان و غیر فارسی زبان و یا مطرح نمودن مشکل خود در وب سایتهایی مانند stackoverflow.com ، به جواب برسید.
دانلود سوالات شایستگی اندروید (android) بخش خصوصی