دانلود رایگان سوالات آزمون استخدامی شایستگی استانداردهای حسابداری بخش خصوصی
سوالات شایستگی استانداردهای حسابداری
شایستگی استانداردهای حسابداری
استاندارد حسابداری مجموعه ای از اصول، استانداردها و رویه های مشترک است که اساس سیاست های حسابداری مالی و شیوه های حسابداری را تعریف می کند. به عبارت دیگر استانداردهای حسابداری، مقررات حاکم بر چگونگی انجام کار حسابداری هستند و به نوعی می توان آنها را قلمرو فعالیت حسابداران دانست. استانداردهای حسابداری شفافیت گزارشگری مالی را در همه کشورها بهبود می بخشد.
شرکت های بین المللی از استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی استفاده می کنند که توسط هیئت استانداردهای حسابداری بین المللی تنظیم شده اند. این استانداردها دائما دستخوش تغییر و تحول بوده و همواره می توان یکی را کنار گذاشت یا یکی را جایگزین دیگری ساخت؛ اما در هر حالت، قواعدی است عملی و در دسترس که هدایت حرفه حسابداری را به عهده دارد.
این قوانین بر اقتصاد ملی و سیاست اقتصادی و مالی اثر می گذارد. با اجرای دستورالعمل های حسابداری در مقیاس ملی، کشورها می توانند یک اصطلاح رایج در دنیای اقتصادی را اجرا کنند و محاسبات دقیق، یکنواخت، هدفمند و صحیح را در مورد وضعیت مالی و نتایج واحدهای کسب و کار انجام دهند. همچنین نبود استانداردهای حسابداری شفاف در برخی کشورها به منزله افزایش مشکلات در انجام کسب و کار می باشد.
استانداردهای بین المللی حسابداری (IAS) مجموعه ای واحد از استانداردهای حسابداری با کیفیت بالا را تشکیل می دهند که در تهیه صورت های مالی تلفیقی، از جمله ترازنامه، صورت سود، بیانیه تغییرات وضعیت مالی، صورت های مالی جریان و یادداشت های توضیحی نقش دارند. در واقع استانداردهای حسابداری مربوط به تمام جنبه های مالی یک شرکت، از جمله دارایی ها، بدهی ها، درآمد، هزینه ها و حقوق صاحبان سهام است.
استانداردهای حسابداری مشخص می کند که چه زمانی و چه رویدادهای اقتصادی باید شناسایی، اندازه گیری و نمایش داده شود. بنگاه های بیرونی مانند بانک ها، سرمایه گذاران و سازمان های نظارتی؛ بر استانداردهای حسابداری متکی هستند تا اطمینان حاصل شود که اطلاعات دقیق ارائه شده است. این اعلامیه های فنی شفافیت در گزارش را تضمین کرده و مرزهای اندازه گیری های گزارشگری مالی را تعیین کرده اند.
دانلود سوالات شایستگی استانداردهای حسابداری بخش خصوصی