دانلود رایگان سوالات آزمون استخدامی شایستگی ابزارشناسی تدوین بخش خصوصی
سوالات شایستگی ابزارشناسی تدوین
شایستگی ابزارشناسی تدوین
تدوین مرحله ی بعد از اتمام فیلمبرداری است که نماها براساس خط داستانی فیلمنامه کنار هم چیده می شوند. در این مرحله است که نماها و صداهای مختلف خط روشن و روانی پیدا می کنند. در تدوین ، فیلم ضرباهنگ و ریتم مورد نظر را پیدا میکند و اندازه ی زمانی نما و نقطه ی قطع هر نما مشخص می شود، به گونه ای که انتقال از صحنه ای به صحنه ای دیگر نرم و بدون پرش و توی ذوق زدن انجام پذیرد. « ایزنشتاین» از اولین نظریه پردازان عرصه ی تدوین است.
میز تدوین ( Editing Table )
میز کاری که برای تدوین طراحی شده و مجهز به تجهیزات مختلفی برای تماشای فیلم و انجام برش در فیلم است. میز تدوین ، معمولا دارای مکانیسمی برای عقب یا جلو کشیدن فیلم و یافتن نمای مورد نظر ، حلقه هایی برای نگه داری فیلم ، صفحه ای برای تماشای تصویر ، دستگاه همگاه سازی برای همگاه کردن صدا و تصویر و امکانات پخش صوت است. بر روی این میز هر آنچه مورد نیاز تدوین گر است ، برای مثال مداد ، قیچی ، نوار چسب و ... قرار دارد. با پیشرفت هایی که در ابزار کار تدوین صورت گرفته این میزها نیز مجهز تر شده اند.
مهم ترین تجهیزاتی که بر روی میز تدوین قرار دارند عبارت اند از :
- فیلم بین
- موویولا، دستگاه عمودی تدوین ( Moviola )
- دستگاه افقی تدوین ( Flat – Bed Editing )
- اسپلایسر ، فیلم چسبان ( Splicer )
- اسپلایسر با نوار چسب
- اسپلایسر با چسب مایع
هر لنز از چندین عدسی مختلف محدب و مقعر تشکیل شده که ترکیب آنها با یکدیگر باعث ایجاد تصویری واضح بر روی سطح حساس فیلم (امولیسیون) خواهد شد.
انواع لنزها:
- لنز نُرمال معمولی:( Normal )
- لنز تله فوتو: ( Telephoto)
- لنز واید انگل:( Wide angle )
- لنز زوم:Zoom
-
دانلود سوالات شایستگی ابزارشناسی تدوین بخش خصوصی