دانلود رایگان نمونه سوالات آزمون استخدامی پرستاری

 

دانلود رایگان سوالات عمومی استخدامی پرستاری :

 

خرید سوالات استخدامی پرستاری

 

 
 


 
درباره مشاغل پرستاری و آشنایی با این رشته :
 
معرفی شغل پرستار
 
پرستار - مسیر ایرانی
اگر مراقبت از دیگران را دوست داشته و به دنبال شغلی متنوع هستید، این شغل برای شما مناسب است.
 
پرستار، فردی که در زمینه اصول علمی و مهارتهای حرفه‌ای مراقبت، درمان و آموزش بیماران تحصیل کرده و در آن مهارت داشته باشد. پرستار عضوی از تیم درمانی در بیمارستان ها و درمانگاه ها می باشد. در قدیم شاید داشتن تحصیلات دانشگاهی برای پرستار ضروری نبود ولی امروزه پرستاران باید مدرک معتبر دانشگاهی داشته باشند.
 
 پرستار وضعیت بیماران را کنترل کرده و مطابق با نظرات پزشکان از آنها مراقبت می کند. او به بیماران و همراهان شان اطلاعات لازم را داده و آنها را در مورد نحوه برخورد با بیماری و مراقبت از بیمار راهنمایی می کند.
 
پرستارانی که پست های مدیریتی و سرپرستی دارند، مسئولیت هایی از قبیل نظارت و کنترل کارهای گروه پرستاری، شناسایی و بررسی مشکلات بخش پرستاری و خدمات آنها و ... را برعهده دارند.
 
 پرستار باید مهارت ارتباطی خوب، اخلاق مناسب، درک بالا و صبر زیادی داشته باشد. همچنین باید بتواند فشارهای کاری را تحمل کرده و آرامش خود را تحت هر شرایطی حفظ کند. باید دلسوز و مهربان بوده و با بیماران همدردی کند.
 
ساعت کاری پرستار به صورت تمام وقت است. البته گاهی باید به صورت شیفتی در شبها و روزهای تعطیل هم سرکار باشد. محل کار او نیز در بیمارستان ها، کلینیک ها، سایر مراکز درمانی و گاهی مراکز نگهداری سالمندان و کودکان می باشد.شرایط محیط کار پرستاران با هم متفاوت است. به عنوان مثال پرستاری که در بخش کودکان بیمارستان کار می کند با پرستاری که در بخش اورژانس مشغول به کار است، بسیار متفاوت است.
 
در ادامه اطلاعات کاملی در مورد وظایف، دانش و مهارت مورد نیاز، تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل، بازار کار و فرصت های شغلی و میزان درآمد پرستار و برخی از پرستاران معروف ارائه می شود. 
 
 
 
وظایف پرستار
 
ثبت مشخصات بیمار در پرونده های پزشکی او و گزارشات پرستاری
 
بررسی منظم وضعیت بیماران از جمله گرفتن دمای بدن، اندازه گیری فشار خون و کنترل وضعیت تنفسی آنها
 
کمک به پزشکان و سایر تیم درمان
 
دادن داروی بیماران مطابق با دستور پزشک
 
انجام تزریقات، تزریق خون، تمیز کردن و پانسمان زخم ها
 
استفاده از تجهیزات و دستگاه های پیشرفته پزشکی
 
احترام به بیماران و رعایت حقوق آنها
 
همکاری با بخش های مختلف بیمارستان
 
آرام سازی محیط فیزیکی، کنترل دما و نور، سر و صدای محیط و سایر عوامل محیطی و تامین شرایط استراحت به آرامش بیمار
 
کنترل و نظارت بر کار واحد پرستاری و برنامه ریزی شیفت های کاری (از وظایف سرپرستار)
 
 
 
 
مهارت و دانش  مورد نیاز
 
مهارت ارتباطی خوب
 
شنونده خوبی بودن
 
علاقه و تمایل قلبی برای کمک به دیگران
 
کار تیمی همراه با استفاده از قدرت ابتکار خود
 
توان ذهنی و جسمی مناسب
 
مهارت های عملی خوب
 
صبر و همدردی
 
توانایی جلب اعتماد بیماران
 
توانایی تصمیم گیری درست و سریع در شرایط بحرانی
 
توانایی حفظ آرامش هنگام فشار کاری زیاد
 
مهارت مدیریت زمان و سازماندهی
 
مهربان و دلسوز بودن
 
 
 
تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل پرستاری
 
علاقه مندان به این شغل باید تحصیلات دانشگاهی مرتبط داشته باشند. این افراد می توانند در رشته پرستاری در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل کنند. کسب تجربه در این شغل بسیار مهم می باشد به طوری که برای احراز پست هایی مانند سرپرستار،  پرستار بخش های ویژه و ... داشتن تجربه از شرایط لازم و اساسی است.
 
 
 
فرصت های شغلی و بازارکار پرستاری
 
پرستار - مسیر ایرانیپرستار می تواند در بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز درمانی، مراکز نگهداری سالمندان و کودکان دولتی و خصوصی کار کند. شرایط محیط کار پرستار بستگی به نوع مسئولیت و بخشهای بیمارستان و مراکز درمانی که در آن مشغول می باشد، دارد مثلا یک پرستار که در بخش اورژانس و یا پایگاه اورژانس بیمارستان کار می کند یا پرستاری که در بخش اطفال بیمارستان یا بخش  داخلی و جراحی و یا ICU و CCU و یا اطاق عمل از نظر شرایط محیط کار با هم تفاوت دارند . پرستار می تواند در بیمارستان براساس سطح تحصیلات ( کارشناسی ، کارشناسی ارشد، دکتری ) و سابقه کار، در پستهای پرستار شیفت ، سر پرستار ، سوپروایزر بالینی ، سوپروایزر کنترل عفونت ، سوپروایزر آموزشی و ریاست پرستاری بیمارستان مشغول به کار شود .همچنین می تواند به صورت پرستار خصوصی در منازل بیماران کار کند.
 
در ایران با این که پرستاران جایگاه واقعی خود را نیافته‌اند و در چند سال اخیر نیز با تعداد قابل توجهی فارغ‌التحصیل رشته پرستاری از دانشگاه آزاد و دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی روبرو بوده ایم،  اما هنوز مراکز بهداشتی – درمانی به پرستارانی متخصص، مجرب و توانمند نیازمندند و در واقع بازار کار برای فارغ‌التحصیل خوب این رشته وجود دارد.
 
برخی از کارشناسان این شغل را از لحاظ سختی کار در رده دوم مشاغل قرار داده اند. پرستاران با بیماران مختلف جسمانی و روانی سر و کار داشته و در معرض بیماری های مختلف نیز قرار دارند. وجود فشار کاری،  ساعت های کار طولانی، استرس بالا و کم بودن حقوق و مزایا نیز از مشکلات دیگر این شغل می باشد. اما به نقل از برخی پرستاران شور و شعف سلامتی یک بیمار حسی است که در هیچ شغل دیگری وجود ندارد و این برای آنها کافی است.
 
وضعیت استخدام این شغل در برخی کشورهای جهان به شرح زیر است :
 
آمریکا - پیش بینی ها نشان می دهد میزان استخدام پرستاران بین سال های2010  تا2020 ، رشد26  درصدی خواهد داشت. در حالی که متوسط این رشد برای همه مشاغل14  درصد می باشد.
 
استرالیا - در بازه زمانی5  سال گذشته میزان استخدام در این شغل رشد27.4  درصدی داشته و رشد بسیار سریع درآینده برای آن پیش بینی می شود.
 
 
 
درآمد پرستار
 
در خصوص میزان حقوق و درآمد پرستار در کشور آمار دقیقی در دسترس نمی باشد. حقوق پرستاران در بیشتر موارد متناسب با سختی کاری که دارند، نیست. در بیمارستان های خصوصی معمولا حقوق بیشتری نسبت به بیمارستان های دولتی به پرستاران داده می شود. برخی گفته های حاکی از آن است که درآمد پرستار و پزشک بیمارستان اختلاف فاحشی با هم دارند که شاید خیلی عادلانه نباشد. از طرفی در مقایسه، درآمد پرستار در ایران با سایر کشورها بسیار متفاوت و کمتر می باشد که گاهی باعث مهاجرت پرستاران به خارج از کشور شده است.  
 
درآمد پرستار در برخی از کشورهای جهان عبارتند از :
 
آمریکا - متوسط درآمد سالانه پرستاران 64.690 دلار (برای همه مشاغل33.840  دلار) در سال 2010  و مطابق با آخرین آمارها در سال 2013، 66.150 دلار بوده است.
 
استرالیا - متوسط درآمد سالانه پرستاران57.600  دلار (قبل از کسر مالیات) می باشد.
 
انگلستان - متوسط درآمد سالانه این شغل برای  افراد تازه کار بین32.000  تا42.000  دلار، افراد با تجربه و مسئول تیم پرستاری بین39.000  تا61.000  دلار و برای پرستاران مشاور بین58.000  تا102.000  دلار می باشد.
 
 
 
شخصیت های مناسب این شغل
 
در یک انتخاب شغل صحیح و درست، عوامل مختلفی از جمله ویژگی های شخصیتی، ارزش ها، علایق، مهارت ها، شرایط خانوادگی، شرایط جامعه و ... برای هر فرد باید در نظر گرفته شوند. یکی از مهم ترین این عوامل ویژگی های شخصیتی می باشد. شناخت درست شخصیت هر فرد فرآیندی پیچیده و محتاج به تخصص و زمان کافی است. البته هر فردی ویژگی های منحصربه فرد خود را دارد، حتی افرادی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه دارند، باز هم در برخی موارد با یکدیگر متفاوت هستند.
 
به طور کلی همیشه افراد موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام مشاغل هستند و نمی توان دقیقا اعلام کرد که فقط تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در این شغل موفق می شوند. اما طی تحقیقاتی که صورت گرفته تیپ های شخصیتی ای که برای این شغل معرفی می شوند، عموما این کار را بیشتر پسندیده و رضایت شغلی بیشتری در آن داشته اند.
 
شخصیت های مناسب این شغل بر اساس شخصیت شناسی MBTI :
 
ISTJ   این تیپ شخصیتی به نگرانی های بیماران توجه خاص داشته، خوب گوش کرده و توصیه های حساب شده می کند. او از محیط های کاری منظم استقبال کرده و به خوبی به مسئولیت های خود عمل می کند.
 
ESFJ این تیپ شخصیتی دوست دارد با دیگران مستقیما در ارتباط باشد، به آنها کمک کرده و از مشکلات و دردهایشان بکاهد. او می تواند رابطه خوبی با بیماران و همکاران خود ایجاد کند. 
 
 ISFJ این تیپ شخصیتی علاقه دارد به دیگران کمک کند و در کار خود استقلال داشته باشد. معمولا در این شغل او با بیمار یا مراجعه کننده ارتباط برقرار می کند. 
 
ESFP این تیپ شخصیتی دوست دارد با مردم در ارتباط باشد و به آنها کمک کند. او از اینکه زندگی را برای دیگران آسان تر و رضایت بخش تر کند، لذت می برد. تصمیم گیری سریع و برخورد با شرایط بحرانی یکی از ویژگی های این تیپ شخصیتی است که در این شغل لازم است.
 
ISFP این تیپ شخصیتی دوست دارد به دیگران کمک کرده و مشکلات آنها رفع کند. بنابراین به مشاغل حوزه پزشکی به خصوص مشاغلی که مستقیما با بیمار سر و کار دارد، علاقه دارد.
 
 
 
برخی از پرستاران معروف
 
فلورانس نایتینگل - مسیر ایرانی
فلورانس نایتینگل : پرستار و ریاضیدان و آماردان بزرگ انگلیسی و بنیانگذار حرفه پرستاری مدرن
 
-
فاطمه توانایی : اولین زن پرستار ایران
 
مرتضی حسن پور فرد - مسیر ایرانی
مرتضی حسن پور فرد خراشاد :اولین پرستار مرد دارنده مدرک دانشگاهی پرستاری در ایران و از پژوهشگران حوزه پرستاری
 
 
 
معرفی رشته و شغل پرستاری
 
تعریف و شناسایی شغل:
    لغت پرستار (NURSE) از کلمه لاتین (NUTRIX) به معنای تغذیه گرفته شده است. پرستار یکی از اعضاء کلیدی در گروه مراقبت های بهداشتی ودرمانی  است و نقش ارزنده او در پذیرش، آماده سازی، مراقبتها و حمایت های جسمی و اجتماعی مورد قبول همه و بر هیچ کس پوشیده نیست. در تقسیم بندیهای آکادمیک، امروز ارزش پرستار خوب همطراز یک پزشک خوب قرار می گیرد. کار یک پزشک خوب موقعی بحد مطلوب می رسد که یک پرستار خوب و ورزیده مسئولیت بیمار او را بر عهده داشته باشد.
 
نقشهای پرستار:
1-    مراقبت کننده: نخستین نقش پرستار مراقبت کردن از فرد مورد نظر ( بیمار ) است.
2-    تعلیم دهنده (معلم): اجرا وارزیابی طرحهای آموزشی برای فرد و خانواده وی جهت رفع نیازهای یادگیری آنان
3-    مشاور: جمع آوری اطلاعات برای تحصیل در حل مشکل و تصمیم گیری
4-    رهبر: محقق و حمایت کننده از مددجو و خانواده
5-    نقش درمانی
6-    نقش حفاظتی
7-   نقش هماهنگ کننده
 
خصوصیات جسمی و توانایی های لازم برای احراز شغل:
پرستار باید از سلامت کامل جسمی و ذهنی و روحی برخوردار باشد و فردی دقیق،    علاقه مند و صبور باشد و کنترل کافی روی احساسات شخصی خود داشته باشد.
 
 
مدارک تحصیلی و دوره های آموزشی ضروری برای احراز شغل:
افراد پس از اخذ دیپلم متوسطه و قبولی در آزمون سراسری گروه علوم تجربی می توانند در این رشته به تحصیل بپردازند و سپس در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا نیز ادامه تحصیل دهند.
گرایشهای مختلف در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری:
 
1) گرایشهای کارشناسی ارشد
الف) داخلی جراحی
ب) اطفال
ج) مدیریت
د) بهداشت
ه) روان پرستاری
ن)پرستاری ویژه
و) اپیدمیولوژی
ز) آناتومی
ح) فیزیولوژی
ط) بافت شناسی
2) گرایشهای مقطع دکتری
الف) پرستاری
ب) آناتومی
ج) بافت شناسی
د) اپیدمیولوژی
مدت دوره آموزش:
مدت تحصیل حداقل 4 سال و حداکثر 5 سال ( در شرایط خاص و با موافقت آموزش کل دانشگاه علوم پزشکی مثل : مرخصی تحصیلی و ... ) می باشد.
شرایط محیط کار، محل استخدام:
محل احتمالی استخدام می تواند بیمارستانها، کلینیکها و پاراکلینیک های دولتی و خصوصی، ادارات،  سازمانهاو به عنوان مربی در دانشکده ها و .... باشد. این رشته یا شغل در اکثر مراکز درمانی دولتی و خصوصی و غیره بصورت شیفت در گردش ( صبح ، عصر و شب ) یا شیفت ثابت می باشد . و شرایط محیط کار آن بستگی به نوع مسئولیت و بخشهای بیمارستان و مراکز درمانی که پرستار در آن مشغول می باشد دارد مثلا یک پرستار که در بخش اورژانس و یا پایگاه اورژانس بیمارستان کار می کند یا پرستاری که در بخش اطفال بیمارستان یا بخش  داخلی و جراحی و یا ICU و CCU و یا اطاق عمل از نظر شرایط محیط کار با هم تفاوت دارند .
پرستار می تواند در بیمارستان براساس سطح تحصیلات ( کارشناسی ، کارشناسی ارشد ) و سابقه کار در پستهای پرستار شیفت ، سر پرستار ، سوپروایزر بالینی ، سوپروایزر کنترل عفونت ، سوپروایزر آموزشی و ریاست پرستاری بیمارستان مشغول به کار شود .
 
 
حقوق و مزایا و شرایط ارتقاء شغل:
حقوق یک پرستار به محل استخدام، موقعیت جغرافیایی و ساعات کار بستگی دارد و اگر استخدام موسسات یا وزارتخانه ها باشد بر اساس قوانین اداره امور استخدامی کشور حقوق ماهانه و ترفیع دریافت می کند.
 
آینده نگری درباره شغل با توجه به شرایط اجتماعی:
با توجه به نیازهای جامعه به پرستار و دیدگاه مثبت در خصوص پرستار و موقعیت او در جامعه بخصوص در چند سال اخیر که تحول در این حرفه ایجاد شده است امید است بتوان در جهت بهبود و ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه و مراقبت از بیماران در بیمارستانهای دولتی و خصوصی، مطبها، کلینیکها و پاراکلینیکها و درمانگاهها و سایر بخشهای ارائه کننده خدمات پرستاری تلاش نمود.
 
محل کسب اطلاعات بیشتر درباره رشته و شغل پرستاری :
برای کسب اطلاعات بیشتر می توان به وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی _ دانشگاه علوم پزشکی، دانشکدههای پرستاری، بیمارستانهای دولتی و خصوصی، سازمان نظام پرستاری و ... مراجعه نمود.
 
 
 

کلمات کلیدی:
سوالات آزمون استخدامی پرستاری و علوم پزشکی - نمونه سوالات ... bartarinketab.ir/post/431 چند فایل پی دی اف حاوی سوالات آزمون های استخدامی پرستاری و علوم پزشکی در چند سال اخیر. محتویات بسته سوالات آزمون استخدامی پرستاری و علوم پزشکی بشرح زیر ... دانلود رایگان نمونه سوالات رشته پرستاری soooal.blogfa.com/tag/دانلود-رایگان-نمونه-سوالات-رشته-پرستاری برچسب‌ها: دانلود سوالات استخدامی رشته پرستاری, دانلود رایگان نمونه سوالات استخدامی تخصصی رشته پرس, دانلود رایگان نمونه سوالات رشته پرستاری, دانلود رایگان ... شما از این صفحه 2 بار بازدید کردید. آخرین بازدید: 11/14/14 نمونه سوالات استخدامی وزارت بهداشت | «ای استخدام» | آگهی های ... www.e-estekhdam.com/دانلود-سوالات-استخدامی-وزارت-بهداشت/ این نمونه سوالات استخدامی در مرداد ماه سال ۹۳ تنظیم و بروز رسانی شده است .... سلام من کارشناس پرستاری هستم ۱۲ خرداد طرحم تموم میشه شنیدم که استخدامی تامین ... شما از این صفحه چندین بار بازدید کرده‌اید. آخرین بازدید: 1/14/15 دانلود سوالات استخدامی تخصصی پرستاری www.e-soal.ir/دانلود-سوالات-استخدامی-تخصصی-پرستاری/ سوالات استخدامی تخصصی پرستاری با تعداد 12 عدد فایل pdf شامل 2 هزار نمونه سوال تخصصی رشته پرستاری فقط در ای-سوال... دانلود رایگان نمونه سوالات استخدامی تخصصی رشته پرستاری ... netdl.ir/tag/دانلود-رایگان-نمونه-سوالات-استخدامی-ت/ این مجموعه شامل نمونه سوالات مهم آزمون استخدامی عمومی سالهای قبل تأمین اجتماعی و سایر نهادها می باشد. مبلغ این محصول مانند اکثر محصولات نت دی ال پایین تر از سایت ... دانلود نمونه سوالات آزمون استخدامی پرستاری - ایران عرضه iranarze.ir/darman/65-nursing-jobs-employment-question.html سوالات آزمون استخدامی پرستاری ، دانلود نمونه سوالات آزمون استخدامی پرستاری همراه با دفترچه اختصاصی و سوال های عمومی امتحان استخدام پرستاری کشوری. دانلود نمونه سوالات استخدامی پرستاری - سوالات آزمون استخدامی www.testdownload.ir/tag/دانلود-نمونه-سوالات-استخدامی-پرستاری سوالات آزمون استخدامی، سوالات مصاحبه - دانلود نمونه سوالات استخدامی پرستاری - نمونه سوالات استخدامی، سوالات مصاحبه عقیدتی سیاسی، استخدام، جزوه، سوالات ... دانلود نمونه سوالات استخدامی پرستاری www.mmit.blogfa.com/tag/دانلود-نمونه-سوالات-استخدامی-پرستاری دانلودنمونه سوالات استخدامی کلیه رشته ها - دانلود نمونه سوالات استخدامی پرستاری - نمونه سولات شهرداری ها بانک ها وزارت خانه ها. تصاویر برای سوال استخدامی پرستاریگزارش تصاویر نتیجه تصویری برای سوال استخدامی پرستاری نتیجه تصویری برای سوال استخدامی پرستاری نتیجه تصویری برای سوال استخدامی پرستاری نتیجه تصویری برای سوال استخدامی پرستاری نتیجه تصویری برای سوال استخدامی پرستاری تصاویر بیشتر برای سوال استخدامی پرستاری دانلود رایگان نمونه سوالات عمومی آزمون های استخدامی رشته ... kar24.rozblog.com/... دانلود+رایگان+نمونه+سوالات+عمومی+آزمون+های+اس... دانلود نمونه سوالات آزمون استخدامی رشته پرستاریدانلود نمونه سوالات عمومی و تخصصی آزمون های استخدامی مناسب رشته پرستاری + پاسخنامه محتوای…